Trailer #2: ReRun (2018) – Kupředu do minulosti

Podívejte se na druhý trailer k filmu, který posílá Christophera Lloyda zpět v čase, ke svému mladému já. Režisérka Alyssa Rallo Bennett prý s nabídkou hlavní role Lloyda uchvátila jako reminiscence role v milovaném filmu Návrat do budoucnosti. Ve filmu ReRun se tentokrát vrhne vpřed do minulosti.  ReRun si již premiéru odbyl 15. října na Woodstock Film Festival.

Christopher Lloyd se náhodou dostane přes svůj šatník do doby jeho mládí, kdy ztratil svou milovanou Violet, která zemřela při autonehodě. S informacemi a rozumem starého kmeta čelí pokušení minulost změnit, což, jak už to při cestování časem bývá, otevírá zajímavé peripetie a alternativy realit, které se nestaly, ale mohly by.

Nový trailer říká o samotném filmu zoufale málo, diváka nemůže napadnout, že se jedná o téma cestování v čase, chybí tu indicie. Bez kontextu by se mohlo zdát, že jde o další romantickou eskapádu, která primitivně řeší otázku „coby kdyby“. Naštěstí to rehabilituje trailer s číslem 1. Z toho už je zřejmé, že tvůrci s problematikou alternativních realit a časových paradoxů pracují.