Trailer #1: Miss Bala (2019) – Gina Rodriguez bojuje proti drogovým dealerům

Filmové studio Sony Pictures zveřejnilo první trailer k akčnímu filmu Miss Bala. Za příběhem plným napětí, drog a akce stojí režisérka populárního filmu Stmívání. Víme, že Catherine Hardwicke umí natočit romantická a sci-fi dramata, ale plně akční thriller je pro ní novinkou a podle zveřejněného traileru to vypadá moc dobře.

Originální snímek Miss Bala se natočil už v roce 2011. Šlo o mexický snímek režírovaný Gerardem Naranjo, film zaznamenal dobrý úspěch, ale studio Sony Pictures se rozhodlo příběh natočit znovu a jinak. Hlavní role se ujala Gina Rodriguez, která se proslavila hlavní rolí v komediálním seriálu Jane the Virgin. U filmu se ještě tolik neprosadila, ale jsem si jistá, že tento snímek bude jejím stěžejním.

Gloria jede domů navštívit své rodiče a přátele v Tijuaně, na diskotéce se ale vše zvrtne a Gloria se dostane do potyčky mezi drogovým gangem a protidrogovou policí. Aby zachránila svojí rodinu a přátele musí to hrát na obě strany a sama Gloria ví, že hraje nebezpečnou hru.

Ve Americe má snímek premiéru stanovenou na 1. února 2019, u nás zatím premiéra stanovená není.