Smrt na Nilu: Gal Gadot se přidává k obsazení

Gal Gadot je čím dál více obsazovanou herečkou, její oblíbenost u fanoušků stoupá, a tak není divu, že si této rostoucí hvězdy všiml i režisér a nový Hercule Poirot v jedné osobě Kenneth Branagh, který ji obsadil do dalšího filmu se slavným belgickým detektivem.

Smrt na Nilu patří mezi ty známější detektivky z dílny Agathy Christie. První publikace vyšla v roce 1937 a od té doby se už dočkala zpracování, jak filmového, z roku 1978 s Bette Davis, Miou Farrow nebo Maggie Smith, tak i toho seriálového s Davidem Suchetem. V tomto příběhu se s Poirotem vydáme na dovolenou do Egypta, kde samozřejmě dojde k vraždě, jenž začala milostným trojúhelníkem, a kterou musí Poirot vyšetřit.

Režisér nově zpracovaných příběhů detektiva Poirota Kenneth Branagh chce navázat na svůj předchozí úspěch Vražda v Orient Expresu. Ten byl dle mého názoru vydařený vizuálně, ale příběh byl trochu utahanější. Proto doufám, že u Smrti na Nilu už vychytají všechny mouchy a film předčí veškerá má očekávání.

Gal Gadot momentálně natáčí Wonder Woman 1984, pokračování úspěšné první sólovky z loňského roku, které by mělo skončit v prosinci. Krátce poté se asi rovnou vrhne na natáčení Smrti na Nilu, jelikož datum premiéry je už stanovené na 20. prosince 2019.