Kdy uvidíme pokračování hororu Všechno nejhorší?

Loňský hororový snímek Všechno nejhorší se brzo dočká pokračování. Druhý díl ponese název Všechno nejhorší 2U. Kdy se filmu dočkáme? A máme se na co těšit?

Horor Všechno nejhorší, který měl rozpočet pouhých 5 milionů dolarů si celosvětově vydělal úctyhodných 122 milionů dolarů, proto bylo pokračování jasnou volbou. Natáčení dvojky začalo již v květnu 2018. A právě teď byl stanoven datum premiéry druhého dílu. Všechno nejlepší 2U dorazí do kin na Den svatého Valentýna, 14. února 2019.

O čem byla jednička? V jedničce uvízla vysokoškolská studentka Tree v časové smyčce, když se stala obětí vraha v masce. A to přesně v den svých narozenin. Každý den se probouzela v cizím pokoji neznámého kluka a dokolečka prožívala ten samý den. Při každém dalším probuzení přesně věděla, co se stane, a tak se snažila zabránit své smrti a odhalit totožnost svého vraha.

Ve dvojce však zjistí, že umírat neustále dokola bylo daleko snazší a jednodušší, než to, co ji čeká teď.

Režie Všechno nejhorší 2U se opět ujal Christopher London, režisér a scénárista, který se podílel například na filmech Paranormal Activity, Skautův průvodce zombie apokalypsou nebo Disturbia. Oproti prvnímu dílu se navíc ujal i scénáře. Fanoušky tohoto filmu potěší, že se v hlavních rolích vrací Jessica Rothe a Israel Broussard.

Těšíte se na pokračování? A jak se vám líbil první díl? Dejte mi vědět do komentářů.