Trailer #1: Všechno nejhorší (2017) – Hororová časová smyčka

Jaké je zažívat stále ten samý den znovu a znovu? Na nic. A to i když se jedná o vaše narozeniny. Jaké je zažívat vaši vraždu v narozeninový den znovu a znovu? Ještě horší. Přesně tímhle prochází studentka Tree v novém hororu Všechno nejhorší.

Tree, kterou ztvárnila Jessica Rothe, se zmatená po předchozí párty probouzí v posteli neznámého kluka. Tree se ráda nezávazně baví, takže to u ní není nic neobvyklého. Vlastně očekává, že se zítra opět probudí v cizí posteli, protože večer pořádá velký narozeninový večírek. Divoké plány ji až přetne maskovaný šílenec.

A tak se studentka vysoké školy probouzí ve stejném kolejním pokoji vedle stejného cizího kluka. Tree si začíná uvědomovat, že se zapletla do časové smyčky, která neskončí, dokud neodhalí svého vraha s maskou. Oproti vrahovi má jednu velkou výhodu – ví, co se v další minutě stane, a může se tak připravit.

Horor režíroval Christopher Landon, který se v minulosti podílel na sérii hororů Paranormal Activity. Kromě Jessicy Rothe se ve filmu představí Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews nebo Charles Aitken.

Do českých kin snímek vstoupí 2. listopadu, v těch amerických ho diváci mohou zhlédnout už od poloviny října.