Trailer #1: Jak se moří revizoři (2018) – Další česká komedie na scéně

Českých rádoby vtipných komedií vznikne každým rokem více, než je zdrávo. Zkuste hádat, zda se nový celovečerní snímek od Evy Toulové bude řadit mezi ty nesnesitelné, nebo ty povedenější.

Ačkoliv první trailer na vás může působit takovým nehezkým pocitem během sledování, při němž si asi vybavíte ostatní české filmy jako Věčně tvá nevěrná, Dvě nevěsty a jedna svatba, Špindl či Bajkeři, které by se daly označit za čistě průměrné a v některých případech až podprůměrné filmy, Jak se moří revizoři si jede tak trochu na jiné vlně.

I přestože se jedná o komedii, krátký trailer je obohacen minimalistickou hudbou, která v jistých chvílích působí až lehce depresivně. Ona vlastně celá upoutávka totiž ani nepředstaví hlavní zápletku, děj, prostě nic. I to by mohl být jeden z důvodů, proč byste pravděpodobně tuto komedii ignorovali.

Pokud si ale o příběhu, který se točí okolo celé revizorovi (Petr Batěk) rodiny, dohledáte více informací, zjistíte, že by to nakonec mohlo dopadnout dobře. Děj vypráví o malé rodince z maloměsta. Každý z nich má ale velmi zvláštní záliby. Syn Marko chce být úspěšným zločincem, dcera Karin ráda chodí s více chlapci najednou, matka Anne tráví většinu svého volného času brouzdáním po slevových portálech a otec je revizorem, kterému zrovna život umožňuje zažít pár minut slávy.

Jak se moří revizoři dorazí 18. 10. 2018 a v hlavních rolích se představí Dana Morávková, Petr Batěk, Ladislav Ondřej a Anna Kulovaná.

Plakát filmu ZDE