Trailer #2: Louskáček a čtyři říše (2018) – Zimní příběh ožívá

Studio Walt Disney Pictures zveřejnilo druhý trailer k filmu Louskáček a čtyři říše, který se do našich kin podívá už 1. listopadu 2018. Je to opravdu kouzelná podívaná. 

Mladá Clara si nepřeje nic jiného než Vánoce se svojí zesnulou matkou. Jedné noci nalezne zlatou nit, která vede do kouzelné zimní říše, kterou vytvořila její matka. Právě zde se setkává s vojákem Phillipem, bandou myší a správci všech říší. Clara jako princezna těchto zemí se musí postavit Myší královně, která chce ovládnout všechny říše, ale k tomu, aby královnu porazila potřebuje získat kouzelný klíč.

Film natočený podle předlohy Louskáček a Myší král od autora E.T.A Hoffmana disponuje velmi zajímavým obsazením. Hlavní roli Clary ztvárnila mladá herečka Mackenzie Foy (Interstellar, V zajetí démonů), jejího kmotra Drosselmeyera si zahrál Morgan Freeman, Říši sladkostí vládne Keira Knightley a proti nim se postaví oscarová Helen Mirren.

Už samotný trailer nám slibuje podívanou nabitou akcí, fantasy, skvělým hereckým obsazením a hlavně speciálními efekty. Filmový příběh vznikl pod kontrolou režisérů Joe Johnstona (Jumanji) a Lasse Hallströma (Pravidla moštárny).