Trailer #4: Ready Player One: Hra začíná (2018) – Další navnazení na očekávané sci-fi

Na YouTube se před pár dny na kanálu Warner Bros. objevila další upoutávka na Spielbergovo nejnovější dílo Ready Player One: Hra začíná, sci fi adaptaci stejnojmenné knihy od Ernesta Clinea. Nejnovější trailer, který můžete zhlédnout níže, se pyšní zejména epickou honičkou, řadou nových záběrů a citacemi pochvalných recenzí.

„Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday (Mark Rylance). Když Halliday zemře, odkáže své nesmírné bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Odstartuje tak zběsilý závod, který pohltí celý svět. Když se k závodu o nalezení Velikonočního vajíčka rozhodne přidat nenápadný mladý hrdina Wade Watts (Tye Sheridan), je vržen do šílené, realitě na hony vzdálené honby za pokladem ve fantaskním světě mystérií, nečekaných objevů a nebezpečí.“

Hudbu k filmu složil Alan Silvestri, který je známý zejména pro soundtrack k populární trilogii Návrat do budoucnosti. V hlavních a vedlejších rolích se představí Tye Sheridan, Olivia Cooke, Mark Rylance, Simon Pegg, T. J. Miller, Hannah John-Kamen a Ben Mendelsohn.

Ready Player One: Hra začíná, bude uveden v kinech dne 29.3.2018.