Trailer #3: Auta 3 (2017) – Melancholická poslední jízda Bleska McQueena

Ponurá atmosféra konce kariéry a poslední šance ukázat sám sobě i ostatním, že na to Blesk McQueen ještě má – to nám ukáže poslední trailer na třetí pokračování animákové série Auta s červeným závodníkem v hlavní roli. Ten je z dráhy vytlačován novými technologiemi a začíná patřit do šrotu. Film jde právě do kin!

 Velmi populární pixarovský animovaný film s Bleskem McQueenem, od tvůrců Hledá se Dory a v Hlavě, tentokrát nemá úplně jasnou cílovou skupinu. Z pohádky se postupně stal rodinným filmem. Ovšem tématy třetího pokračování jsou stáří, krize středního věku, vyrovnávání se s pokrokem, blížící se soumrak kariéry, dokazování si něčeho sám sobě a podobně, které rozhodně neevokují podívanou, ze které by děti příliš měly. Traileru navíc vládne temná atmosféra předpovídající melancholicky laděný snímek.

Blesk McQueen, kterého opět dabuje nepřekonatelný Owen Wilson, se dostává do pozadí závodní špičky – na novou generaci závodních aut už totiž prostě nestačí. Dostat se zpět na vrchol může na závodu Zlatý píst – k tomu mu ovšem musí dopomoci mladá automechanička Cruz Ramirezová, která si ovšem na medaili též dělá choutky, a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Zvítězit ovšem rozhodně není snadné. Pokud si Blesk ale tuhle šanci nechá ujít, hrozí, že číslo 95 už nikdy nezazáří.

Kromě Wilsona svůj hlas autům propůjčí Cristela Alonzo, Chris Cooper, Nathan Fillion, Larry the Cable Guy, Armie Hammer, Ray Magliozzi, Tony Shalhoub, Bonnie Hunt, Lea DeLaria nebo Kerry Washington. Režii měl na starosti Brian Fee.