Trailer #1: Logan Lucky (2017) – Striptér, Bond a loupež na závodech

V létě do kin přichází bláznivá jízda o loupeži během závodu Coca-Cola 600 na Charlotte Motor Speedway. V této komedii Stevena Soderbergha, režiséra Dannyho parťáků a Magic Mikea, zazáří mnoho známých tváří a možná přijde i James Bond!

Trailer vydaly společnosti Fingerprint Releasing a Bleecker Street společně s novým plakátem. Upoutávka nás provede akční podívanou nabitou vtipnými gagy v aktraktivním prostředí motoristických závodů na Charlotte Motor Speedway, kde se film skutečně natáčel.

Příběh, který je scenáristickou prvotinou Rebeccy Blunt, vypráví o bratrech Loganových, které provází celoživotní smolné prokletí. Aby se dostali ze začarovaného kruhu, přijdou Jimmy a Clyde s geniálním plánem – loupež na závodu Coca-Cola 600. Na tak velkou a propracovanou akci ale samozřejmě nestačí sami, na pomoc si mimo jiných vezmou i například Daniela Craiga v roli Joe Banga.

Kromě něj uvidíme v hlavních rolích Channinga Tatuma, který je zároveň producentem filmu, a Adama Drivera. Tvůrci ale nesází jen na bratrskou dvojici, i ve vedlejších rolích najdeme slavná jména jako Seth MacFarlane, Riley Keough, Katie Holmes, Katherine Waterson, Dwight Yoakam, Sebastian Stan, Brian Gleeson, Jack Quaid, nebo Hilary Swank.

Premiéra snímku je naplánovaná na 18. srpna.