Trailer #1: Zabiják & bodyguard (2017) – Nepřátelé nucení spolupracovat

Sice nepůjde o jejich ikonické role Deadpoola a Nicka Furyho, i tak ale setkání Samuela L. Jacksona a Ryana Reynoldse na stříbrném plátně rozhodně představuje něco, na co se těšit. No přesvědčte se sami, upoutávka na připravovaného Zabijáka & bodyguarda právě spatřila světlo světa.

Nejlepší osobní strážce na světě (Ryan Reynolds) dostane za úkol střežit život jeho smrtelného nepřítele, jednoho z nejvíc nechvalně proslulých zabijáků světa (Samuel L. Jackson). Vytrvalý bodyguard a manipulativní nájemný vrah stáli na opačných stranách barikády již roky a nyní spolu mají strávit celých 24 hodin. Během jejich dobrodružné cesty z Anglie do Haagu se octnou v automobilové honičce, nevyhnou se ani eskapádám na lodích, dokonce potkají i krvežíznivého diktátora z východní Evropy, který nemá ani špitku slitování (Gary Oldman).

Do toho všeho zmatku se ještě přidá Salma Hayek jako manželka S. L. Jacksona, jejíž nechvalná pověst nezaostává za tou manželovou. Zmíněné kvarteto doplňují Elodie Yung, Kirsty Mitchell, Joaquim de Almeida, Sam Hazeldine, Joséphine de La Baume, Rod Hallett a Ori Pfeffer. Režie se ujal Patrick Hughes podle scénáře Toma O’Connora.

Česká premiéra je zatím plánována na 17.8.2017.