Sony přivede na plátno Bloodshota

S neklesající oblibou komiksových filmů si pochopitelně každé studio chce utrhnout svůj kus diváckého nadšení a svézt se na vlně úspěchu. Proto není divu, že jsou budována různá propojená univerza po vzoru MCU, ale že se chystají i všeliké nové komiksové adaptace. Jedním z takových studií je pochopitelně i Sony, který momentálně popustil Spider-Mana Marvelu a podílí se tak na jeho účasti v tomto již zmíněném světě. Studio se ale začalo zaměřovat i na komiksovou postavu odjinud…

Stejně jako ostatní si pochopitelně i Sony hodlá vybudovat vlastní frančízu. A jelikož pavoučí superhrdina vzhledem k okolnostem padá, musí zkrátka těžit u jiných komiksových společností. Tažným koněm se má stát postava či dokonce později postavy od Valiant Comics. Prvním bude Bloodshot. Na filmu by pak jakožto režisér měl pracovat tvůrce vizuálních efektů druhých Avengers; Dave Wilson. Ten tak nahradí původně zamýšlené Davida Leitche a Chada Stahelskiho, kteří jsou oba známí zejména jako tvůrci Johna Wicka. Oba jsou ale zaneprázdněni jinými projekty, a tak Sony sáhl po Wilsonovi. Bude se tak jednat o jeho režisérský debut.

Bude zajímavé sledovat jak se tvůrci popasují s divákům nepříliš známým charakterem. Bloodshot je především všestranný voják, jemuž byla několikrát vymazána paměť, navíc je schopný regenerace. Tudíž by se v mnohém mohl přiblížit Deadpoolovi či Wolverinovi. Inu, uvidíme… Datum vydání snímku zatím není známo, nicméně předpokládá se že bude oznámeno ještě letos.

Váš komentář potěší autora článku.