Únorové herní novinky na PC, PS4 a X-ONE

Zkouškové mnohým z nás pomalu, ale jistě končí a tak nadešel ten pravý čas odměnit se nějakou herní peckou. Únor přináší hned několik kousků, které by žádný nadšenec virtuálních světů neměl minout.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 – Road To Boruto

Milovníci anime by tohle rozhodně neměli minout. Populární seriál si již po několikáté našel cestu i do světa ovládaného hráči a svou existencí dává najevo, že jej nelze radno podceňovat. Zdařilý vizuál, nejrůznější bojové kombinace a možnost zahrát si za oblíbeného hrdinu. To jsou hlavní argumenty, proč si tuto mlátičku obstarat.

Datum vydání: 3.2. 2017  Platformy: PS4, X-ONE, PC

Nioh

Epická jízda z asijského světa podobající se legendárním Dark Souls. Epické souboje s bossy a barvitý příběh. Nioh nezasadí ránu jen nepřátelům, ale také přesně trefí srdce každého náruživého hráče.

Datum vydání: 8.2.2017. Platformy: PS4

For Honor

Pro mnohé černý kůň roku 2017. Rubačka stavějící proti sobě rytíře, samuraje a vikingy zaujme vynikajícím bojovým systémem a možností vžít se do role majestátních válečníků naší historie. Hra nabízí několik „povolání“ a tak si vybere skutečně každý svého favorita, ať už půjde o rychlého Orochi či brutální mlýnek na maso jménem Raider. Tohle vypadá více než stylově.

Datum vydání: 14.2. 2017. Platformy: PS4, X-ONE, PC

Sniper Elite 4

Čekání na ten správný moment, přesný zásah a pak pocit uspokojení z parádní trefy. Kdokoliv se slabostí pro ostřelovače zde bude více než nadšený, jelikož se Sniper Elite soustředí právě na trpělivé zabijáky. Připočtěte k tomu kosení zlotřilých nacistů a máte o motivaci víc, proč si tento počin pořídit.

Datum vydání: 14.2.2017 Platformy: PS4, X-ONE, PC

Halo Wars 2

Druhý díl strategie ze světa jedné z nejznámějších značek vůbec slibuje mnohá vylepšení, opětovné hraní za oblíbené postavy a líbivou grafiku. Pro fanoušky Master Chiefa povinnost.

Datum vydání: 17.2. 2017  Platformy: X-ONE, PC

The Walking Dead: Season Three

Příběhová jízda od studia Telltale Games slibuje opět emotivní vyprávění, které nabídne několik těžkých rozhodnutí a srdceryvných momentů. předchozí sezóny patřily vůbec k tomu nejlepšímu, co současný herní svět nabízí a třetí díl nehodlá být jiný.

Datum vydání: 24.2. 2017 Platformy: PS4, X-ONE, PC

Torment: Tides of Numenera – Day One Edition

Pokud milujete komplexní RPG oplývající skvělým příběhem a těžko popsatelnou atmosférou, určitě toto dílko znáte. S desítkami úkolů, izometrickým pohledem a  líbivou grafikou se dostanete na nostalgickou vlnu klenotů, které jsme uctívali před několika lety.

Datum vydání: 28.2. 2017  Platformy: PS4, X-ONE, PC

Kromě žhavých únorových novinek nelze opomenout rovněž kousky, které nedávno vyšly:

Gravity Rush 2

Jak už název napovídá, prim tu hraje především gravitace. Létání, dlouhé skoky a různé jiné taškařice podepřené malebnou kreslenou grafikou a dynamickými souboji.

Platformy: PS4

Resident Evil 7

Kultovní sága o nemrtvých se dočkala dalšího dílu. Těšit se můžeme na lekačky, haldy hnijících neživých a pořádného kusu akce.

Platformy: PS4, X-ONE, PC

Yakuza 0

Pokud máte rádi populární GTA, tak si oblíbíte u tohle. Příběhově se tímto dílem dostáváme na samý počátek celé série a dostaneme možnost zahrát si za hlavního hrdinu.

Platformy: PS4

Veškeré herní tituly si můžete koupit na e-shopu Herní-svět.cz