The Predator není pokračování série

Pokračování legendární akční série vlastně ani pokračováním nebude. Režisér Shane Black plánuje restart slavné filmové značky.

Člověk aby se v těch zmatcích ohledně natáčení nového Predátora vyznal. Postupně z filmu vycouvali herci James Franco a Benicio del Toro, hlavní roli po nich převzal Boyd Holbrook (Narcos, Zmizelá, Logan) a prakticky až dodnes se s jistotou nevědělo, jestli půjde o pokračování série, nebo se bude restartovat.

Sám Holbrook nyní poskytl rozhovor, ze kterého příznivci klasického Predátora nebudou úplně nadšeni: „V současné době pracuji na Predátorovi. Nejedná se o sequel, Shane Black vytváří něco úplně nového… Není pravděpodobné, že ve filmu uvidíte Arnolda Schwarzeneggera… Jak to tak vypadá, půjde o kombinaci horroru, sci-fi a westernu.“

No, moc nového jsme se toho nedozvěděli. Snad jen, že premiéra The Predator byla ustanovena na 9. února 2018. Natáčení jako takové má začít během příštího týdne. Kromě Holbrooka se před kamerou objeví ještě Oliva Munn (X-Men: Apokalypsa), Sterling K. Brown (Black Panther), Jacob Tremblay (Room) nebo Keegan-Michael Key (Proč právě on?).

Váš komentář potěší autora článku.