Foto: Seznamte se s posádkami Hana Sola, Vetřelce a Predatora

V uplynulých dnech začala produkce hned tří velmi hojně očekávaných filmů. K oslavě této příležitosti se tak objevily první fotografie, které sice moc neodhalí o povahách snímků, za to ale rozhodně potěší a minimálně ukáží alespoň zlomek kostýmu, a hlavně herecký ansábl… Vezmeme to hezky popořadě.

Řada lidí zpočátku nevěřila, že se v chystaném vetřelci od legendárního Ridleyho Scotta skutečně objeví oblíbený herec James Franco. Nicméně nyní jsou veškeré pochybnosti zahnány konkrétním fotografickým důkazem. V popředí fotografie posádky vidíme stát právě Franca v bílém odění, připomínajícího tak Ježíše či nějakého proroka… Hned vedle něj pak stojí jeho častý spolupracovník a komik, Danny McBride. O tom, koho Franco ztvární, se zatím neví. Panují okolo toho ale pochopitelně různé teorie. Jedna z nich hovoří o tom, že by se mohlo jednat o otce Ripleyové… Inu, uvidíme. Krom skupinové fotografie máme i řadu momentek z filmu, 20th Century Fox navíc teasuje brzkým trailerem… Krom Franca, jehož role má být sice významná, ale epizodní, se ve filmu objeví Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, a Benjamin Rigby. Film půjde do kin ještě letos, konkrétně v květnu.

Po novém Vetřelci a slušné náloži fotek k diskuzi, tu máme jeden, za to velmi významný příspěvek ze světa SW… Ano, řeč je o dalším prequelu, který se tentokrát zaměří na minulost jedné z vůbec nejoblíbenějších postav univerza, ano, řeč je o prequelu s Hanem Solem, kde se krom tohoto oblíbeného pašeráka objeví i Lando Carlissian, Chewbacca a další známé i neznámé charaktery. Samozřejmě jsou tu přítomni i Woody Harelson, či Emilia Clarke, ačkoli se zatím neví, koho si zahrají. Ačkoli jediný, kdo je na fotce v kostýmu je Chewie a zdaleka se každému casting hlavní postavy nemusí líbit, fotografie z prostředí kokpitu lodi Millennium Falcon jednoduše potěší… Film půjde do kin v létě roku 2018.

A do třetice tu máme fotografii části obsazení, doprovázenou ještě posterem. Predátor, který bude opatřen R-Ratingem zatím moc informací neodhalil. Můžeme si tedy říct, že lov započal. Na fotce jsou přítomni Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan Michael Key, a mladičký Jacob Tremblay. O zápletce se toho, jak už bylo zmíněno, moc neví. Nejnovější přírůstek do rozsáhlé série by měl ale zahrnovat lovce predátorů, a že by se měl na chvilku objevit i Arnold Schwarzenegger, o čemž se otevřeně diskutuje, ačkoli nejnovější informace to vyvracejí. Nepůjde totiž o sequel, Shane Black si pro nás prý připravil něco zcela nového, mix hororu, science fiction a westernu. No, tak uvidíme, rozhodně se je nač těšit. Na nového Predátora si zajdeme do kin zhruba za rok… Jak se vám zveřejněné fotografie líbí? Podělte se s námi o své názory…

Váš komentář potěší autora článku.