Nesvatbovi 2: Komediální hit zřejmě dostane pokračování

Foto: New Line Cinema

Před jedenácti lety uvedl Paramount svůj komediální hit Nesvatbovi, který zisky mnohonásobně překonal svůj rozpočet. Kromě upevnění postavení již zavedených Owena Wilsona a Vince Vaughna film představil novou vycházející herečku Islu Fisher. Ta nyní prozradila, že na sequelu se stále pracuje.

O pokračování se začalo mluvit už v roce 2005, pouhé měsíce po uvedení prvního dílu. Na scénáři se měli podílet Steve Faber, spoluautor předlohy původního filmu, a nově příchozí Bob Fisher. Tyhle novinky nicméně nikdy nebyly potvrzeny studiem a vycházely pouze z rozhovoru s hvězdou snímku Jane Seymour.

Nyní během The Today Show odhalila herečka Isla Fisher, že na Nesvadbových 2 se zjevně stále pracuje. „Poprvé jsem to slyšela, když jsem na party narazila na Vince Vaughna a ten mi řekl, že zřejmě budeme dělat pokračování. Jsem zvědavá na to, co se stalo s Glorii.“ Na otázku, zda už jde o jistou věc, herečka odpověděla „To opravdu nevím. Asi bych to neměla oznamovat v ranním vysílání, ale očividně se o tom mluví, což je zábava.“

Zprávy studio nepotvrdilo a zůstává otázkou, zda se staré známé tváře (Owen Wilson, Rachel McAdams, Bradley Cooper nebo Christopher Walken) vrátí i v dalším díle. Zatím nejsou známé žádné produkční plány.

Není jistý ani návrat ověřeného režiséra Davida Dobkina, mezi jehož poslední režijní počiny patří například drama Soudce s Robertem Dawney Jr. Isla Fisher se v nedávné době objevila například v Nočních zvířatech nebo Grimsbym.