Trailer #1: Army of One (2016) – Nicolas Cage jako americký hrdina

Gary Faulkner je nezajímavý povaleč, nezaměstnaný údržbář, ztracená existence, ale také obrovský snílek. Co se stane, když zrovna člověka jako on obdrží od Boha důležitý úkol, a to zabít Usámu bin Ládina?

Za snímkem stojí režisér Larry Charles, tvůrce nekorektních komedií Diktátor nebo Borat. Ten tentokrát do hlavní role neobsadil svého oblíbence Sashu Barona Cohena. Pro roli ztroskotance s důležitým posláním vybral Nicolase Cage. Dokonalým vzezřením neúspěšného pantáty dává Cage zapomenout na léta, kdy lámal ženská srdce.

V parafrázi příběhu Dona Quijota se Garymu zjeví Bůh v podání Rusella Crowea a přikáže mu zajmout velitele teroristické organizace Usámu bin Ládina. Vyzbrojen pouze mečem z donáškového obchodu se vydává na strastiplnou cestu do Pákistánu. Během ní se setkává se svými starými přáteli, navazuje nová pákistánská přátelství, provokuje CIA a znovu se setkává s Bohem a dokonce se samotným Usámou.

O tom, jak bude tahle bláznivá komedie vypadat, si můžete udělat představu ve dvouminutové upoutávce. A pokud by vás film zaujal, nemusíte na premiéru čekat dlouho. Na internetu se totiž objeví už 4. listopadu.