VIDEO: Zkažené záběry X-Men: Apokalypsa vás zaručeně rozesmějí

Hrdinové nové marvelovky zachraňovali svět a celé lidstvo v kinech už od května. Teď se budou moci fanoušci na jejich boj podívat znovu – 4. října totiž snímek vyjde i na DVD a Blu-ray.

Apocalypse, první a nejsilnější mutant, se probouzí z dlouhého spánku a je rozhořčen z toho, jak svět teď vypadá. Sestaví tým mutantů a hodlá nastolit nový světový řád. Doktor X tak s Raven a týmem mladých rekrutů musí zastavit své největšího nepřítele a zachránit svět před světem.

To by byl ve zkratce děj, o čem ale je osmiminutové video, které láká ke koupi filmu na nosiči? Na rozdíl od filmu plného beznaděje, jsou bonusové materiály X-Men: Apokalypsa jednoduše vtipné. Popletené repliky, bleskurychlá improvizace, uvolněná atmosféra na place, vtipy a tanečky mezi jednotlivými scénami.

To ale není všechno, co může film na Blu-ray nabídnout. Obsahuje také další pokažené nebo vystřižené záběry, hodinový dokument X-Men: Apocalypse Unearthed nebo scény zobrazující schopnosti Jubilee (Lana Condor).

Na zhlédnutí ostatních částí bonusového materiálu si fanoušci budou muset ještě chvilku počkat, na video se však můžete podívat už teď.