Trailer #1: Šmoulové: Zapomenutá vesnice (2017) – Modrá parta opět v akci

Hrdinové, které nejspíš každý zná ze svých dětských let, se vrací na scénu v novém traileru. Třetí celovečerní šmoulí dobrodružství dějově přechází dvěma dílům z minulých let, ale tentokrát bude snímek zcela animovaný a bez zásahů reálných herců.

I když se prozatím jedná jen o teaser, divákovi nový klip prozradí, co může od snímku očekávat. Šmoulinka se společně s Koumákem, Nešikou a Silákem ocitne v Zakázaném lese, kde čelí několika podivným magickým rostlinám. Šmoulové objevili mapu, která je má dovést k tajemné a proslulé zapomenuté vesnici, ale cestou je samozřejmě čeká nejedno překvapení. A nebyl by to film se Šmouly, kdyby se v něm neobjevil i Gargamel, který se snaží malé tvorečky přechytračit, aby vesnici, s níž má nekalé plány, objevil dříve než oni.

V předchozích dílech namlouvala hlavní dívčí postavu Katy Perry, ale v Zapomenuté vesnici ji vystřídá Demi Lovato, kterou můžete znát díky nazpívání titulní písně Let it go z disneyovského Ledového království. Režie Šmoulů se tentokrát ujal Kelly Asbury, jenž má díky práci na filmech jako je Shrek 2 nebo Gnomeo & Julie dostatek zkušeností s animovanými filmy. Rodinný snímek plný modrobílých neposedných hrdinů, kde je velký nedostatek estrogenu, přijde do kin na konci března příštího roku.