Spider-Man bude mít napilno

Pavoučí muž si ve své sólovce bude muset poradit nejméně se třemi padouchy – těmi budou Vulture, Tinkerer a nově i Shocker.

Na nového Spider-Mana se těší snad úplně všichni. I když osobně nemám nic proti restartu s Andrewem Garfieldem, tak Marvel v Občanské válce ukázal Pavoučího muže tak, že si ho prostě nešlo nezamilovat.

Tom Holland je ohromný sympaťák, který se do role mladého Petera Parkera perfektně hodí a s obsazením záporáků to také vypadá náramně. Studiu se podařilo ukecat jedno velké herecké jméno – Michaela Keatona (který kdysi ztvárnil prvního blockbusterového Batmana) do role Vultura. Ten bude terorizovat město ve svém robotickém ptačím obleku a pomáhat mu v tom bude i geniální mechanik Tinkerer. Ten sice ještě není obsazen, ale jestli bude Marvel pokračovat v nastaveném trendu, tak se těšme minimálně na nějakého držitele Oscara J

Nově se mezi Spideyho protivníky zařadil i Shocker, jenž umí vyvolávat velmi silné a destruktivní vibrace pomocí svých speciálně upravených rukavic. Ano, není to žádná první liga marveláckých zloduchů typu Venoma či Green Goblina, ale zase se prý v souvislosti se Shockerem dočkáme herce Bokeema Woodbina. Ten zaujal především povedeným hereckým výkonem v druhé řadě seriálu Fargo.

maxresdefault the-shocker-di-spider-man-homecoming-2

Spider-Man: Homecoming vtrhne do kin v letní sezóně 2017, konkrétně šestého července. O režii se postará Jon Watts a kromě Toma Hollanda či Michaela Keaton se můžeme těšit také na Marisu Tomei, Jona Favreaua nebo Roberta Downeyho Jr. Dorazí také dětská hvězdička Zendaya, která ztvární oblíbenou postavu Mary Jane.