Nový Predátor i s Jamesem Francem?

O hlavní roli v pokračování klasické akční série se prý uchází i snad nejvytíženější herec současného Hollywoodu.

Tváři Jamese Franca se prostě nelze vyhnout. Za rok stíhá natočit v průměru kolem deseti filmů, plus nějaké ty seriály – například letošní vynikající drama podle knihy Stephena Kinga 11.22.63 – a proto jistě nikoho nepřekvapí, že má také zájem o účast v novém Predátorovi.

Ten natočí Shane Black, režisér Správných chlapů či třetího Iron Mana a fanoušci série jistě ví, že se dokonce objevil v jedné z menších rolí v původním Predátorovi z roku 1987. Půjde o pokračování série, mluvíme tedy o regulérní čtyřce, a i když to s účastí Arnolda Schwarzeneggera vypadá zatím všelijak, hlavní roli si prý střihne hvězda Apokalypsy v Hollywoodu či 127 hodin.

franco

Jméno Jamese Franca se studio snaží držet pod pokličkou, ale více či méně důvěryhodné internetové zdroje hovoří takřka o hotové věci. Jeho postava by se měla jmenovat Quinn McKenna a natáčení začne už v září letošního roku.

Tak co myslíte, má Franco na to převzít pomyslnou pochodeň po takových ikonách jakými byli již zmíněný Arnold Schwarzenegger, Danny Glover nebo Adrien Brody?