5 důvodů, proč jít na film Želvy Ninja 2

Po dvou letech se s druhým pokračováním vrací parta čtyř želvích bratrů, která bude mít tentokrát s padouchy skutečně co dělat. Ano, bude jich víc. Naštěstí při nich stojí jejich věrná reportérka April O´Neillová, a nejenom ona. Nová posila, svébytný arzenál, přímo tomu úměrná mnohonásobně větší akce a další důvody směřují jedině k tomu… směřují jedině do kina!

Rozšířený repertoár nadměrně silných zvířátek

Leonardo, Raphael, Michelangelo a Donatello, želví bratři, měli při svém prvním venčení mimo podzemní systém odpadních stok poměrně velké trable jenom s pouhým Trhačem, a to šlo o vcelku běžného člověka v promakaném samurajském brnění. Toho se sice nakonec zvládli zbavit, naneštěstí si ale v chládku nepobyl příliš dlouho, a po svém brzkém úniku se tak rozhodl vyrovnat síly. S vynálezem speciálního mutagenu proměnil své dva nové kumpány v nelidská monstra, ohavného kance a nosorožce, kteří se sice můžou zdát vzhledem docela komičtí, bratrům ale určitě dají co zabrat.

bebop-and-rocksteady-tmnt-162264

Posila, která našemu národu padne do oka

Aby tak želvy skutečně nedostaly na krunýř, budou potřebovat veškerou možnou pomoc, která se jim nabídne. Mimo April (Megan Fox) se na jejich stranu postaví mladý samozvaný strážce Casey Jones (Stephen Amell). Ten sice není svým vzezřením v porovnání s bratry nebo jejich rivaly nijak velké zvíře, rozhodně to ale umí roztočit s hokejkou a pukem. Přesnost, se kterou své protivníky silnými střelami vyřazuje z boje, by mu mohli závidět i leckteří světoví hokejisté.

teenage-mutant-ninja-turtles-out-of-the-shadows-screenshot-001

Rafaelovi vynálezy přidávají na rázu

Rafaelo se zatím prokázal jako schopný zbrojmistr, z ukázek druhého dílu to ale vypadá, že se hodlá dál ještě překonávat. Těšit se tak můžeme nejenom na bouřlivý boj na zuby a pěsti, ale také například na vylepšené, nyní už doopravdy bojové vozidlo, ve kterém se želvy budou pohodlně vézt a přitom válčit s nepřáteli. Pálit po nich budou velké brusné kotouče, a kdyby ani to nestačilo, jako skryté eso v rukávu může tento mazel vytáhnout i dvě obrovská mechanická ramena třímající nebezpečné nunčaky, se kterými určitě nebude radno si zahrávat.

Přiletí i UFO

Aby toho nebylo málo, v nejlepším, anebo nejhorším, přiletí ve svém vesmírném plavidle také zuřivý zástupce mimozemské civilizace, který se svým jménem Krang patrně moc hrůzy na první dojem nevzbuzuje, to se ale mění ve chvíli, kdy začne pálit ze svých kanónů a rovnat město se zemí. Spojí tak nakonec zvířecí mutanti své síly a postaví se celosvětové hrozbě, nebo budou muset bratři bojovat na dvou frontách zároveň?

krang-confirmed-for-teenage-mutant-ninja-turtles-out-of-the-shadows

Konec želv?

Posledním velkým lákadlem je věc, která už někomu možná i došla. Jestliže se kanec Bepop a nosorožec Rocksteady zvládli za pomoci mutagenu proměnit z lidí ve zvířata, nešlo by to náhodou i naopak? Želví kluci tak budou mimo své nepřátele stát i proti nelehkému rozhodnutí a výzvě, jestli by nakonec nechtěli být spíše lidmi než želvami, na které kdekdo pohlíží skrz prsty i přes to, že noc za nocí tyto obyčejné lidi chrání za nasazení vlastních životů.