Remake Interview s upírem má scénář

Román spisovatelky Anny Rice o temném přátelství dvou upírů a jedné malé slečny zná snad každý. Dostalo se mu filmové podoby před dvaadvaceti lety a nyní se chystá jeho remake. Máme se těšit nebo bát? A dočkáme se i filmových pokračování slavné knižní série? 

V roce 2014 získalo Universal Pictures práva k romantickým historickým fikcím Interview s upírem, Královna prokletých a Hrabě Lestat. Všechny tři má na svědomí spisovatelka Anna Rice. Zde vznikl nápad dílo znovu zfilmovat. Scénář Joshe Boona a Jilla Killingtona je nyní dokončen a čeká se na potvrzení, že se skutečně bude natáčet a kdo se chopí režie.

Stará verze z roku 1994, v hlavních rolích s Bradem Pittem a Tomem Cruisem vydělala přes 300 miliónů dolarů a stále je jedním z nejoblíbenějších filmů svého druhu. Zfilmována byla i Královna prokletých, ale proti Interview to byl totální propadák.

Máme se nové verze obávat? Nepovedených remaků je nepočítaně a s ohledem na celosvětový úspěch originálu by musel být výsledek vysoce nadprůměrný. Necháme se překvapit.