Soutěž o trůny. A Spider-Mana.

Konkrétně můžete vyhrát Blu-ray edici Amazing Spider-Man 2 obohacenou o hlavu padoucha Elektra nebo DVD edici s pátou sérii Hry o trůny. 

Být Spider-Manem (Andrew Garfield) je skvělé. Peter Parker nezná úžasnější pocit než se prohánět mezi mrakodrapy, být skutečným hrdinou a trávit čas s Gwen (Emma Stone). Být Spider-Manem ale má také svou cenu: jedině Spider-Man je schopen ochránit ostatní Newyorčany před pozoruhodnými padouchy, kteří město ohrožují. Když se na scéně objevuje Electro (Jamie Foxx), je Peter nucen čelit nepříteli, který je mnohem silnější než on sám. A když se vrací i jeho starý přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), uvědomuje si Peter, že všechny jeho nepřátele něco spojuje: společnost OsCorp.

Díky DVDpremiérám.cz a Bontonfilmu můžete soutěžit o tento film na základě vyplnění tohoto formuláře. Každý soutěžící může vyplnit pouze jeden formulář, jinak bude ze slosování vyřazen. Soutěžit můžete do 30.5.2016. Jména vítězů budou druhý den zveřejněna na facebookové stránce DVDpremiér.cz, které soutěž pořádají. Pokud by se vám v soutěži nedařilo, můžete si film obstarat na eshopu DVDpremiér.cz.

Cenou je Blu-ray 3D/2D Amazing Spider-Man 2.

Ceny do soutěže věnoval Bontonfilm.

HoT Baner NF

Stejně tak můžete soutěžit o DVD edici s pátou řadou seriálu Hra o trůny. Opět platí, že soutěž probíhá na základě vyplnění tohoto formuláře. Každý soutěžící může vyplnit pouze jeden formulář, jinak bude ze slosování vyřazen. Soutěžit můžete do 30.5.2016. Jména vítězů budou druhý den zveřejněna na facebookové stránce DVDpremiér.cz, které soutěž pořádají. Pokud by se vám v soutěži nedařilo, můžete si film obstarat na eshopu DVDpremiér.cz.

Ceny jsou následující:

1. místo – Hra o trůny 5. série
2. místo – Hra o trůny 5. série

Ceny do soutěže věnoval Bontonfilm.