Daisy Ridley a J.J. Abrams opět spolu

Hvězda Star Wars: Síla se probouzí, Daisy Ridley, se rozhodla opět spojit síly s vizionářem J.J. Abramsem. Společně jdou do fantasy thrilleru podle izraelské předlohy, Kolma.

O Daisy Ridley se v nedávné době mluvilo v souvislosti s restartem Tomb Raider. Sama herečka totiž potvrdila, že je jednou z kandidátek na roli archeoložky Lary Croft. Teď to však vypadá, že dává tomuto projektu košem. Rozhodla se totiž pro spolupráci na filmu Kolma, který bude produkovat J.J. Abrams. Izraelská televizní předloha All I’ve Got pojednávala o ženě, jež přežije automobilovou nehodu, při níž ovšem zemře její přítel. Po mnoha letech sama umírá, ale jsou jsou ji dány dvě možnosti: buďto se může vrátit do doby před nehodou a prožít svůj život znovu, nebo se může setkat se svým milencem.

Jak bude vypadat nová verze tohoto příběhu se zatím neví. Stejně tak není známo kdo film natočí ani kdy začne samotná produkce. Jisté je, že Daisy Ridley mohla teoreticky točit restart Tomb Raider mezi osmým a devátým dílem Star Wars. Pokud tedy dala oficiálně Laře Croft kopačky, pak by natáčení mohlo začít v tomto období, tj. max do roka. To jsou ale zatím spekulace.