5 důvodů, proč jít na Pat a Mat ve filmu

Známí nešikové jsou tento rok již 40 let mezi námi a to je pořádný důvod k oslavě tak velkého výročí. A oslava to bude vskutku velká, komické duo vtrhne do našich kin opět polechtat naše bránice. Proč stojí za to jejich eskapády vidět?

6784b474-eb91-11e5-af88-9c8e9959be16

Jsou to moulové

Snažení Pata a Mata vždycky skončí nezdarem, a to velmi komickým. Kdo by se nerad koukal, jak se dvě postavičky pokoušejí něco opravit?

Nostalgie

Pata a Mata zná snad každý. Koukali na to naši rodiče, koukali jsme na to i my. Vrátit se na chvíli do bezstarostného dětství alespoň skrze vzpomínky díky této vykutálené dvojice ocení každý z nás.

Domácí výroba

Pat a Mat vznikli u nás. Díky tomu se můžeme pyšně být v hruď za to, že jsou tihle joudové naši. Každý, kdo má v sobě trochu patriota, ocení, když do kin vtrhne něco z naší milované země.

Hudba

Titulní melodie je jednoduchá a právě v tom spočívá její krása. Možnost uslyšet ji ještě jednou určitě využije rád každý.

Loutky

V době, kdy převládá počítačová grafika, působí vždy loutky jako zjevení. Žádné přehnané efekty, ale stará dobrá práce šikovných tvůrců.