Predátor 4 má první plakát

Predátor se v nejlepším světle ukázal v kultovním filmu z roku 1987, kde s vesmírným lovcem zatočil Arnold Schwarzenegger. Následovala dvě pokračování a poměrně nešťastná dvojitá kolize s Vetřelcem. Od minulého roku už ale víme, že Predátor ještě neřekl své poslední slovo. Jeho návrat má v plánu režisér Shane Black.

Scénář z dílny Shanea Blacka a Freda Dekkera je hotový už několik měsíců. Stále ve vzduchu ale visel otazník, zda vůbec dojde k jeho realizace. Oficiální profily Predátora na sociálních sítí nyní potvrzují, že v pořadí již čtvrtého filmu se opravdu dočkáme. Dokonce byl zveřejněn i první plakát, který pravděpodobně odhaluje název filmu. The Predator.

Shane Black, který si zahrál jednu z rolí v původním filmu, už před nějakou dobou prozradil, že se fanoušci mohou těšit na plnohodnotné pokračování. Žádný restart ani prequel se tedy naštěstí nekoná. Kdy ale padne první klapka, a kdo si v Predátorovi 4 zahraje, zatím zůstává utajeno. Scénárista Fred Dekker se ovšem k prvnímu plakátu vyjádřil následovně. „Nemohu prozradit, kde jsem byl ráno, co jsem viděl a nebo o čem jsme se bavili. Ale pokud jste fanoušky Predátora, mám pro vás jedno slovo. Ano.“

Po internetu už tedy začínají kolovat zvěsti, že produkce snímku The Predator začne každou chvíli. Napovídá tomu i rozvrh Shanea Blacka, který právě dokončil hvězdně obsazenou novinku Správní chlapi. Ty uvede do kin letos v červnu. A mezitím? Snad právě Predátor.

predator4