Přátelé: Nové epizody nebudou, dočkáme se jen rozhovorů

Přátele, Jennifer Aniston, Lisu Kudrow, Matta LeBlanca, Davida Schwimmera a Courteney Cox, uvidíme opět pospolu v jednom pokoji! Akorát u toho budou jen odpovídat na leckdy dost překvapivé otázky…

Friends_TV_peephole_door_mirilla_Monica_006

NBC uveřejnila první promo k očekávanému talkshow speciálu Must see TV: An all-stars tribute to James Burrows s hvězdami legendárního seriálu Přátelé. Ti se pod jednou střechou sešli poprvé od poslední epizody, tedy od roku 2004. Má to ale pár háčků.

Bylo až neuvěřitelné, jak velkou pozornost toto opětovné shledání Přátel vyvolalo. Snad jen škoda, že se Matthew Perry nemohl zúčastnit, takže původní záměr se nepovedl. Naštěstí bude v kontaktu alespoň pomocí Skypu. V těchto dnech totiž hraje v Londýně.

Dalším velkým zklamáním je to, že se nedočkáme žádné speciální epizody Přátel. Půjde jen o vcelku jednoduchou talkshow na principu otázka, odpověď. I tak by to ale měla být sranda.

Talkshow vznikla jako pocta Jamesi Burrowsovi, jednomu z nejplodnějších režisérů televizních hitů, jako byli právě Přátelé, ale i třeba taková Teorie velkého třesku. Nedávno navíc odrežíroval svou tisící epizodu seriálu u televize NBC. A nutno připomenout, že samotní Přátelé mu také za něco vděčí. Například za to, že režíroval celkem patnáct epizod a mimo jiné i pilotní díl!

Pořad bude odvysílaný 21. února.

https://www.youtube.com/watch?v=oSlphOETkIs