Kingsman 2: Kdo si zahraje záporáka?

Film Kingsman: Tajná služba, byl opravdu neskutečně nabušenou akční jízdou. Není proto divu, že se dočkáme pokračování. Vypadá to, že casting na nové postavy už je v plném proudu. Pokračování bude opět režírovat Matthew Vaughn, takže se máme na co těšit.

Adaptace stejnojmenného komiksu scénáristy Marka Millara a kreslíře Davea Gibbonse se vyšvihla mezi nejzábavnější a kasovně nejúspěšnější snímky roku. Disponovala břitkým humorem, zábavnými akčními scénami a správně přepáleným příběhem, utahujícím si nejen z klasických bondovek, ale i snímků o špiónech obecně. Přičtěte k tomu ještě Colina Firtha v roli charismatického britského agenta (ne Jamese Bonda) a Samuela L. Jackona jako úlisného šišlajícího a šíleného zlosyna, přimíchejte řadu dalších známých jmen a pár nových tváří, a máte perfektní film a jedno z překvapení roku, které světově utržilo 414 miliónů dolarů.

julianne-moore_640x480_41421488287

V otázce sequelu půjde o to, přijít nejen s důstojným navázáním na předchozí úspěch a rozvinutím již známých postav, ale bude též nutné přijít i s novým, zvláště záporáckým ansáblem. A tady přichází na řadu právě Julianne Moore, která, ač má nabitý program (zejména natáčením filmu Suburbicon), o roli jeví zájem. Momentálně se snaží se studiem 20th Century Fox najít vhodné řešení. Pokud by k tomu nedošlo, roli titulní záporné postavy může získat někdo jiný. Doufejme tedy, že se podaří dojít ke vzájemné shodě a Julianne Moore v Kingsman 2 uvidíme.

U druhé Tajné služby je krom stávajícího režiséra potvrzeno, že se do své role vrátí Taron Egerton, jehož postava bude již operovat jako plně vycvičený agent. Zatímco první díl byl primárně zasazen do Velké Británie, pokračování se bude odehrávat převážně v USA a točit se bude nejspíš okolo tamní buňky „Kingsmanů.“ Ve filmu by se už neměl ani ve formě flashbacků objevit Colin Firth.

Studio stanovilo premiéru Kingsman: Tajná služba 2 na 16. června 2017.