Kdy se začíná natáčet Justice League?

Zatímco čekáme, až kina zboří Batman vs. Superman, Warneři prozrazují, kdy se začne natáčet první část dvojdílné Justice League. Klapka padne už 11. dubna.

Zdá se, že tentokrát bychom se žádného oddalování premiéry bát nemuseli. Vše zatím jede podle plánu, a režisér Zack Snyder svolá svou Justice League už za necelé dva měsíce.

Natáčení Justice League: Part One a Part Two bude probíhat odděleně. Oba díly natočí již zmíněný Zack Snyder a roční pauzu mezi oběma filmy vyplní sólovka Aquamana.

V těchto dnech probíhá také natáčení Wonder Woman, která se do kin podívá v červnu příštího roku. Film režíruje Patty Jenkins (Zrůda).

Kromě Batmana a Supermana se letos můžeme těšit i na týmovku padouchů Sebevražedný oddíl. Trailery slibují neskutečnou porci zábavy, a kde kdo přisuzuje tomuto snímku titul nejočekávanější komiksovky roku.

Justice League vtrhne do kin 16. 11. 2017. V hlavních rolích se představí Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Henry Cavill (Superman), Ezra Miller (Flash) Amy Adams, Ray Fisher (Cyborg) a další.