Captain America: Občanská válka: Hulk nakonec potvrzen?

Třetí Captain America je možná doposud nejočekávanější marvelovkou. Potvrzena byla účast téměř všech členů Avengers, dokonce se objeví nový Spider-Man, a stejně tak si svou premiéru odbude Black Panther. Dosud jsme ale vůbec nepočítali s Hulkem nebo Thorem. Podle Anthonyho Mackie, který se o Občanské válce rozpovídal pro BBC, je zelený vztekloun součástí filmu.

falcon

Anthony Mackie, představitel Falcona, také nastínil, že Captain America: Občanská válka, může být prvním komiksovým filmem v historii, který získá Oscara za nejlepší film roku. Snímek prý již viděl a sám ho považuje za to nejlepší, co kdy v Marvelu natočili. V rozhovoru se také rozplýval nad hereckými výkony Downyho Jr., Scarlett Johnasson a právě i Marka Ruffala, který propůjčuje svůj obličej Hulkovi od prvních Avengers.

S Hulkem se prozatím počítalo jen ve třetím Thorovi, kde Marka Ruffala čeká vesmírné dobrodružství. Nicméně jeho účast v Občanské válce nebyla oficiálně potvrzena, dokonce postava Hulka nevystupuje ani ve stejnojmenném komiksu. Také se neobjevil ani v dosud vydaných trailerech. Možné je, že si ho Marvel nechává jako překvapení až do kina, a Anthony Mackie jen prozradil něco, co možná neměl.

Přáli byste si viděl Hulka ve třetím Capovi? Ten má premiéru už 5. května. Film natočili Anthony a Joe Russoovi (Captain America: Návrat prvního Avengera).