Blade Runner 2, John Wick: Chapter Two a Kruhy znají data premiér

Hollywood rád sází na jistoty, a tak se v příštích letech dočkáme řady pokračování zavedených značek. Nedávno byly oznámeny premiéry některých z nich.

ZZ3340101D

Blade Runner 2

Legendární sci-fi s Harrisonem Fordem v režii Ridleyho Scotta, Blade Runner, dostane možnost ještě jednou uchvátit diváky po celém světě. To již nějakou dobu víme. Co jsme však nevěděli, bylo přesné datum premiéry. A to se teď změnilo. Nový díl, v kterém opět uvidíme Harrisona Forda v roli Ricka Deckarda (plus například Ryana Goslinga), dorazí do kin 12. 1. 2018. Režii bude mít na starosti  Denis Villeneuve, který nás o svém talentu přesvědčil vynikajícími Prisoners a neméně zdařilým Sicariem. Příběh, sepsaný scénáristy Hamptonem Fancherem (který se podílel na sepsání příběhu původního dílu) a Michaelem Greenem, se bude odehrávat několik dekád po prvním dílu.

John Wick Film 2014

John Wick: Chapter Two

To ovšem není jediné pokračování, které nás čeká. Dvojky se také dočká John Wick. Zdařilá akční jízda s Keanu Reevsem překvapila svou dynamičností a originalitou a za to si vysloužila jak pochvalu od diváků, tak kritiků Za odměnu dostal Keanu pokračování s názvem John Wick: Chapter two. Režie se ujme Chad Stahelski, stejně jako v případě prvního dílu. Kromě starých známých bude nejcitelnější posilou Laurence Fishburne. Dočkáme se tak opětovného setkání Morphea a Nea z kultovního Matrixu. Premiéra bude 10. 2. 2017.

The-Ring-movies-75295_1024_768

Kruhy

A to není, co se týče potvrzených dat pokračování všechno. Na své si přijdou také fanoušci hororového Kruhu. Ten měl původně jít do kin 1. 4. 2016, ale premiéra byla přesunuta na 28. 4. 2016. Další díl ponese název Rings, tedy Kruhy.

Andy Lau and Matt Damon team up with co-stars to promote 'The Great Wall' in Beijing, China

The Great Wall

A poslední přírůstek do tohoto článku má na starosti Matt Damon, který bude hrát ve filmu The Great Wall. Snímek obsahující řadu asijských talentovaných herců a hereček bude kromě Damona sázet rovněž na Williama Dafoea. Do kin film zavítá 17. 2. 2017 a bude mít proti sobě těžké soupeře. Ve stejný den totiž odstartují své kinové turné The Maze Runner: The Death cure.