Batman vs. Superman: Stopáž filmu potvrzena

Minulý rok v prosinci prosvištěla internetem nepodložená zpráva, že stopáž snímku Batman vs. Superman bude 151 minut. Informaci teď potvrdil server AMC Theaters. Souboj dvou komiksových titánů tak bude o tři minuty delší, než tomu bylo v případě Muže z oceli.

Dvě hodiny a třicet jedna minut je poměrně hodně. Pokud ale vezmeme v potaz, co snímek Batman vs. Superman musí stihnout, jde vcelku o adekvátní stopáž. Kromě Batmana a Supermana nás totiž čeká představení Wonder Woman, dojde na Doomsdaye a ukázat by se měla i část Justice League. Doufejme tedy, že nás režisér Zack Snyder nenechá vydechnout ani na vteřinu.

Střet Batmana a Supermana bude tedy zhruba o tři minuty delší než origin Muže z oceli. Rovněž půjde o delší film, než jakákoliv dosud vydaná marvelovka, kde se 143 minutami vládnou Avengers. Prvenství nejdelšího komiksového filmu posledních let tak stále drží Superman se vrací (154 minut).

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti má premiéru 24. března. V hlavních rolích Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Gal Gadot a další.