Kdo natočí Jurský svět 2?

Jen pár týdnů před uvedením Jurského světa do kin, oznámil jeho režisér Colin Trevorrow, že nebude režírovat následující díl. V červnu Universal oficiálně potvrdil, že pokračování půjde do kin 22. července 2018, ačkoliv stále neznají režiséra.

Dnes máme zprávu, že mezi uchazeči o tento post, má nejlépe našlápnuto Juan Antonio Beyona (Nic nás nerozdělí). Zatím ale neprobíhají žádná oficiální jednání, a studio ještě ani neučinilo nabídku. Nevíme, zda mají v soutěži i další špičkové kandidáty…

Práce bývalého režiséra Colina Trevorrowa tím ale nekončí, vrací se zpět do týmu psát scénář, společně s Derekem Connollym – scénáristou prvního dílu. Oba tvrdí, že právě scénář by mohl pomoci konečné volbě.

Nejsou zatím známy žádné konkrétní informace, o čem film vůbec bude, snad jen, že Jurský svět by měla být trilogie. Produkčně snímek pohlídá Steven Spielberg a ani herecky bychom neměli strádat – uvidíme Chrise Pratta i Bryce Dallas Howard. Uvidíme, zda se ujmou hlavních rolí nebo si užijí jen nějaké čestné výstupy.

Fanoušci by také nepochybně ocenili, kdyby tvůrci povolali postavy z původní série. V tom byl ale problém už u jedničky, kdy Trevorrow tento tlak veřejnosti cítil víc než dost, ale přišlo mu to nelogické, vzhledem k tomu, že film se měl odehrávat v otevřeném parku – původní postavy by tam rozhodně dobrovolně už nešly. Ačkoliv, pokud se dvojka bude odehrávat jinde, možná některé staré známé tváře uvidíme.