Trailer #1: Zootropolis: Město zvířat (2016) – Když zvířata promluví

Walt Disney přichází s novým animovaným snímkem Zootropolis. Vítejte ve světě zvířat, která se chovají jako lidé a jako lidský tvor musí také chodit do práce.

ZOOTOPIA

Režiséry Zootropolisu se stali Byron Howard a Rich Moore. Zootopia se odehrává ve stejnojmenném městě. Hlavním hrdinou je optimistická strážnice Judy Hopps (Ginnifer Goodwin), která zjišťuje, že být první králík v policejním sboru mezi těžkou váhou (těžšími zvířaty) a drsnými kolegy není tak jednoduché, jak se na první pohled zdálo. Sama se rozhodne, že vyřeší případ, aby dokázala sobě i okolí, že má na to, aby pracovala na takovém postu. Musí ovšem spolupracovat s lišákem Nickem Wildem (Jason Bateman), který je mazaný a neskutečně ukecaný. Podaří se jim společně vyřešit záhadu, která by změnila nelibou pověst, že drobná zvířata nemůžou pracovat mezi drsnou „vyšší“ třídou?

Ve filmu uslyšíte také Shakiru jako Gazelu, Octavii Spencer jako paní Otterson, Nate Torrence jako Benjamina Clawhausera a spoustu dalších známých hlasů.

Pokud tedy toužíte po parádní a vtipné podívané, snímek má premiéru 4. března 2016. Prozatím se můžete pobavit u traileru, kde se přesvědčí každý z nás, jak těžká je komunikace s pomalými lidmi… vlastně v Zootropolisu se zvířaty.