Star Wars na obalu Entertainment a další fotky uvnitř

Spolu se čtyřmi vlastními covery přichází časopis Entertainment Weekly také s kupou nových fotek a informací o Star Wars: Síla se probouzí.

Pro tu drobnou dávku spoilerů je nutno zamířit přímo do útrob dvakrát tak rozsáhlého čísla časopisu, nicméně celých tři a dvacet čerstvých fotek z filmu stojí samo o sobě za to. Celý balíček otevírá snímek z natáčení s Hanem Solem (Harrison Ford), Finnem (John Boyega) a režisérem J. J. Abramsem. Následuje samozřejmě na planetě Jakku dlouho osamělá Rey (Daisy Ridley) doplňující partu se svým atypickým vznášedlem, ale také princezna Leia (Carrie Fisher), která pozbyla starého titulu a nyní je generálem Odboje.

Za První řád tu máme Kylo Rena (Adam Driver) čelícího společným silám Finna a Rey. Nezkušený Finn se světelným mečem po Lukovi a Anakinovi možná bude potřebovat trochu pomoct od Rey, jejíž hůl, jak je konečně rozčísnuto, definitivně není zbraní bývalého Dartha Plagueise. Dále dostaneme nový pohled na Kapitánku Phasmu (Gwendoline Christie) v chromovaném brnění původně designovaném pro Rena, který tu má svoji partu temných kumpánu stejně tak jako panensky bělostné stormtroopery v akci – věděli jste, že za brněním se skrývají také ženy?

Chybět nebude ani Millennium Falcon nebo roztomiloučký droid BB-8 spolu s veterány R2-D2 a C-3PO. Příjemnou podívanou!