Trailer #3: Star Wars: Síla se probouzí (2015) – Plnohodnotná upoutávka je zde!

Čekání je u konce. Plnohodnotná ukázka k nejočekávanějšímu filmu posledních let je venku a jde podle očekávání o epickou podívanou.

Včera byli fanoušci Hvězdných válek potěšeni zveřejněním oficiálního plakátu k sedmé epizodě Síla se probouzí a celá filmová veřejnost s napětím očekávala, zda se potvrdí drby o novém traileru, který měl být k vidění někdy během dnešních večerních hodin. Upoutávky jsme se nakonec opravdu dočkali a jde o pokračování vysoké kvality předchozích dvou teaserů (zde a zde).

J.J. Abrams nám naservíroval mnoho nových záběrů, nad kterými nezůstane oko nejednoho geeka suché. Zase se hraje spíš na divákovy pocity než na přehlídku monumentální akce a snahu o co nejlepší zviditelnění už tak dost sledovaného velkofilmu. To mi přijde ohromně sympatické a strašně moc za to Abramse obdivuji, že i když točí tak gigantický projekt pro tak velké studio, tak si dokáže prosadit svou a z příběhu toho vlastně nevíme vůbec nic a to jsou necelé dva měsíce do premiéry. Trailerový potenciál je však i napotřetí využit zcela beze zbytku a jestli někdo ještě stále pochybuje o tom, že Síla se probouzí bude neskutečná pecka, tak by se měl jít vyšetřit.

Aktualizováno o trailer s českým dabingem

Star Wars: Síla se probouzí debutuje v tuzemských kinech 17. prosince letošního roku. Režíruje J.J. Abrams podle scénáře Lawrence Kasdana (Impérium vrací úder, Dobyvatelé ztracené archy) a do svých ikonických rolí se vrátí například  Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill a Anthony Daniels. Těšit se ale také můžeme na nováčky Adama Drivera, Simona Pegga, Johna Boyegu, Oscara Isaaca, Andyho Serkise nebo Domhnalla Gleesona.