Soutěž o 2×2 lístky do vybraného kina na film Návrat do budoucnosti

Čtete správně. Můžete vyhrát dva lístky, které vám umožní vidět tuto kulervoucí klasiku na velkém plátně.

O tom, jak se stát strůjcem svého štěstí, vypráví jeden z nejlepších a nejoriginálnějších sci-fi filmů v historii. Christopher Lloyd sestrojil stroj na cestování časem a Michael J. Fox s jeho pomocí odcestuje do minulosti. Omylem se ale ocitne v jiné době, než chtěl a bude mít hodně práce, dát všechno do pořádku…

Soutěž o: 2×2 lístky do vybraného kina na Návrat do budoucnosti do vybraných kin: Boskovice, Brandýs nad Labem, Břeclav, Brno, Bruntál, Český Těšín, Doksy, Frýdek-Místek, Havířov, Hejnice, Heřmanův Městec, Hradec Králové, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Jindřichův Hradec, Jirkov, Kolín, Kopřivnice, Kralupy nad Vltavou, Kroměříž, Mnichovo Hradiště, Neratovice, Ostrava, Praha, Přerov, Semily, Slaný, Sušice, Tábor, Tišnov, Turnov, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Ústí nad Orlicí, Zábřeh, Žamberk, Žatec.

Soutěžní otázka: Kdo v tomto filmu hraje roztržitého vědce Emmetta Browna?

a) Christopher Lloyd (správná odpověď)

b) Kenneth Branagh

c) George Clooney

Email a předmět: soutez@nafilmu.cz | Návrat do budoucnosti

Co tedy udělat pro výhru? Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, zaslat email se správným předmětem, a pozor: být odběratelem našeho Youtube kanálu! Nezapomeňte ve vašem emailu uvést i jméno, pod kterým nás na Youtube odebíráte.

Výherci soutěže:
Jan Bobčík (Brno)
Tomáš Florián (Ostrava)