Godzilla vs. King Kong?

Fanoušci přerostlých monster devastujících vše, co jim přijde pod ruce mohou jásat! Mohou se totiž dočkat hned tří nových filmů naplánovaných na rok 2020! Universe monster se vrátí s filmy Kong: Skull Island, Godzilla 2 a Godzilla vs Kong.

gkkbarSpolečnosti Legendary a Warner Bros. Pictures oficiálně potvrdily, že po úspěchu nové Godzilly z roku 2014 nám bude naservírován nový universe těchto fajnových příšerek a bude propojen několika filmy. Godzilla a King Kong se stanou novými hrdiny ve smyšleném ekosystému zmutovaných gigantů. Monarch, lidská organizace, která objevila Godzillu v roce 2014, se pustí do dalších misí, které mají přinést na plátna nové příšerky včetně Konga.

Godzilla vs Kong byl ohlášen na rok 2020. Předtím nás však čeká samotný úvod King Konga v podobě Kong: Skull Island, který má přijít do kin už v roce 2017 a na něj bude navazovat Godzilla 2, která roztříští plátna hned rok poté. Fanoušci těchto monster po starých filmech Godzilly a Konga doufali, že uvidí novodobou verzi, která bude svými moderními efekty dokonale oživovat staré legendy. Myslíte, že se dočkali?

A na koho budete sázet v bitce nejlegendárnějších monster vy?