Trailer #4: Ant-Man (2015): Volejte Avengers

V Marvelu jedou na plné otáčky. Jejich Ant-Man má těsně před premiérou a internet tak zahlcuje nekonečná záplava upoutávek z filmu. Jednou takovou je i finální upoutávka pro publikum z Velké Británie. A zase se na ni moc dobře dívá, leč nových záběrů mnoho není. Fanoušky komiksového giganta ale určitě potěší odkazy na Avengers a humor Marvelu vlastní.

ant_man_2015-wide

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět.

Ant-Mana uvidíme v kinech od 16. července. V režii Peytona Reeda (Yes Man) se představí Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, Corey Stoll, John Slattery a další.

httpv://www.youtube.com/watch?v=cx3joJnXydc