Trailer #3: Legend (2015) – Tom Hardy v zajímavé dvojroli

Třetí trailer na očekávané drama Legend, ve kterém Tom Hardy ztvární obě hlavní postavy – identická dvojčata, jenž jako nekompromisní gangsteři řádili v 50. a 60. letech minulého století v Londýně.

Tom Hardy je farajer! Poslední léta sbírá jednu zajímavou filmovou roli za druhou, a pokud někoho ještě nepřesvědčil o svých hereckých kvalitách, tak přesně pro něj bude snímek Legend. Ten bude vyprávět příběh londýnských bratříčku, kteří se vrhli na kariéru drsných gangsterů, a po právu z nich šel strach po celé tehdejší Anglii.

Rozhodně největším lákadlem filmu je právě účast Toma Hardyho, který ve dvojroli ztvární jak Ronalda, tak Reginalda Kraye. Režie a scénáře se ujal Brian Helgeland, který napsal a zrežíroval skvělou Odplatu s Melem Gibsonem a svým rukopisem je podepsán rovněž pod dodnes trochu nedoceněným dramatem L.A. – Přísně tajné.

Film Legend očekávejme v kinech od poloviny října letošního roku. Toma Hardyho doprovodí v dalších rolích ještě například Taron Egerton, Emily Browning nebo Christopher Eccleston.