Ben Affleck si natočí Batmana sám

Je to už pár týdnů, co internetem profrčel zajímavý drb týkající se nové sólovky Batmana. Že by si Ben Affleck, další představitel Temného rytíře, natočil film sám? Jasně, jedna paní povídala. Ale…. !!!!!

Z DC respektive Warner Bros. Pictures přišlo oficiální prohlášení, že se o drb nejedná. Ben Affleck si opravdu restart Batmana natočí sám. A co víc, ještě k tomu napíše scénář. Ke tvorbě příběhu však dostane zajímavou posilu. Řeč je o Geoffu Johnsovi, jenž je hlavním kreativním tahounem v DC. Abych vám dokázal, že se jedná o velmi lukrativní pracovní flek, tak připomenu fakt, že stejné místo zastává John Lasseter v Pixaru respektive Walt Disney Animation Studios!

GJ

Johns má na svědomí několik animovaných filmů o comicsových hrdinech právě ze stáje DC, dokonce napsal i pár dílů k hraným seriálům Smallville, Arrow či Flash. Byť je Affleck režisérém a spoluscénáristou, tak je jasné, že větší slovo bude mít hlava z DC. Každopádně se nám zrodil zajímavý tandem.

Affleck by se měl ujmout režie pro Warner Bros. už u filmu Live by Night, který má premiéru v listopadu 2016. Nový Batman má být jeho další projekt. Zatím však nebylo zveřejněno datum premiéry. V červnu 2017 má mít vlastní film Wonder Woman a předpokládá se, že by Batman měl dorazit o rok později. Tak uvidíme.