První reakce na Jurský svět jsou pozitivní, poslechněte si ukázku ze soundtracku

Jurský svět ožije v kinech už za pár dní. Několik vybraných diváků mělo však to štěstí a na světové premiéře v Paříži už tento film vidělo. Jejich reakce jsou vesměs pozitivní a čtvrtý film série pasují na nejlepší pokračování z dinosauří historie Stevena Spielberga.

I přesto, že snímek Colina Trevorrowa bude pravděpodobně velmi úspěšný, sám režisér přiznal, že se nehodlá vracet pro případné další pokračování. Nic to ale nemění na tom, že Trevorrow patrně odvedl skvělou práci a v kinech nás již brzy čeká jeden z nejlepších filmů tohoto léta.

Do Francie zavítal herec Josh Gad (jOBS, Ledové království), který se po projekci rozhodl napsat několik reakcí na svůj Twitter. „Posledních dvacet minut filmu je kinematografické blahonedokážu popsat, jak je film nářezovaný a úžasný“.

Francouzský novinář Jeremy Marque zase napsal: „Odvedl jsi skvělou práci. Film je úžasný úplně ve všem.“ Další místní novinářka Stephane Celerier přidala slova jako „Jurský svět je skvělý a zábavný“. Herečka Anouchka Delon rovnou přiznala, že jde o nejlepší pokračování série a že se vrátila do svého dětství.

Na IMDB již dokonce hodnotilo něco přes tisíc uživatelů a průměrné skóre filmu je 8,2 body. Jak moc můžeme ale tomuto ukazateli věřit, to si netroufám odhadnout.

Sice to nedoporučuji, ale opravdoví nedočkavci si mohou přehrát více jak deset minut ze soundtracku filmu. Ten složil Michael Giacchino a v níže uvedeném videu najdete rovnou dvě skladby.

httpv://youtu.be/CEk9EH2dKlk

Je to sice zvláštní, ale na internetu se objevila i úplně finální skladba soundtracku, na které se podílel i legendární John Williams.

httpv://youtu.be/_0AArZYF-NI

Jurský svět se otvírá 11. června. V hlavních rolích Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Judy Greer, Katie McGrath, Vincent D’Onofrio, Nick Robinson, Omar Sy a další. Režíruje již zmíněný Colin Trevorrow.