Trailer #1: The Gift (2015) – Znamení z minulosti

Může se stát znamení z minulosti dárkem do budoucnosti? Psychologický thriller plný tajemství o křivdách a chybách z minulosti je tu!

STX Entertainment odhalili nový trailer k psychologickému thrilleru The Gift, jenž je režírován uznávaným hercem a spisovatelem Joelem Edgertonem (The Great Gatsby, Zero Dark Thirty, Warrior).

Myslíte si, že během vašeho života jste nikomu neublížili? I když si nejste vědomi jak, kdy ani komu, může se stát, že ten „někdo“ nezapomněl… A rád vám připomene své tehdejší pocity.

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý pár. Svůj život mají naplánovaný, až do okamžiku, kdy se odhaluje Simonova minulost ze střední školy. Simon napoprvé nepozná svého známého z dětství Gorda (Joel Edgerton). Ovšem zdánlivě náhodná setkání dokážou znepokojit skvěle naplánovaný život. Téměř po dvaceti letech budou odkryta hrůzná tajemství z minulosti. Robyn se dozví znepokojující pravdu o tom, co se mezi Simonem a Gordem opravdu stalo a začne sama sobě klást otázku – Jak dobře známe své nejbližší a je jejich minulost opravdu minulostí?

Premiéra snímku je stanovena na 20. srpna 2015.