Teaser #2: Star Wars: Síla se probouzí (2015) – Nová parádní ukázka z předaleké galaxie

Na právě probíhající sešlosti Star Wars Celebration v Anaheimu došlo kromě jiného na zveřejnění nového teaseru k pravděpodobně nejočekávanějšímu filmu letošního roku.

Star-Wars-Sith

Pokud jste sledovali živý video přenos, tak si asi dovedete udělat představu o tom, jak moc se lidé na nové Hvězdné války těší. Tisíce namačkaných nadšenců sledující zpovídání režiséra J.J. Abramse a producentky Kathleen Kennedy, kteří vypustili do světa několik zajímavých informací (název nové planety, historka o zranění Harrisona Forda, letmý popis hlavních postav snímku, robůtek BB-8 osobně na pódiu, noví Stormtroopeři) a postupně se přesunuli k tomu nejočekávanějšímu – nové ukázce, kterou všichni netrpělivě vyhlíželi.

Teaser na Star Wars: Síla se probouzí je zde a až to všechno za nějakou dobu vstřebám, tak možná napíšu více.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs&feature=youtu.be

Pokračování slavné filmové ságy režíruje již zmíněný J.J. Abrams a v hlavních rolích se objeví Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Peter Mayhew, Kenny Baker nebo Daisy Ridley. Premiéru očekávejte 17. prosince 2015.