Planeta Hulk? Podle Marka Ruffala ANO!

To, že se Mark Ruffalo poměrně sžil s postavou Hulka, je více než jasné. Teď ho čeká druhý film v kůži zeleného monstra, už teď ale myslí i na budoucnost. Pořád je tu šance, že Planeta Hulk bude natočena.

Avengers: Age of Ultron brzy vtrhnou do kin a proto je celá filmová posádka na press tour. V následujícím týdnu uslyšíme o budoucích projektech od Marvelu opravdu mnoho. S první zajímavější zprávou přišel Mark Ruffalo, když se rozpovídal o postavě Hulka.

Sólovka Hulka by se opravdu mohla natočit a sám herec by neváhal a roli vzal. Co by tento film mohl, nebo spíše měl, obsahovat? Sice nevíme, jak dopadnou Avengers: Age of Ultron, ale ve své další sólovce by se Hulk měl podívat do vesmíru. Uvidíme tedy konečně Planetu Hulk, po které touží celý komiksový svět? Nebo se třeba dočkáme spojení Hulka se Star-Lordem a jeho partičkou ze Strážců galaxie 2?

NEfdXIaNUfK5jf_1_b

Při rozhovoru pro IGN, kde Ruffalo seděl společně se Scarlett Johansson, byl herec dotázán, kde by Hulka rád viděl příště.

„Myslím si, že je mnoho míst, kam s ní. No, půjde do vesmíru. Teda, myslím, že tu bylo pár řečí o Planetě Hulk. Tento projekt by mne velmi zajímal.“

Chvílemi to znělo, jako by se v Marvelu o Planetě Hulk bavili, protože herec odpovídal s natěšením. Samotný Ruffalo ale toto vyvrátil a dodal, že ještě nebyl v žádném jednání s Marvelem. Pokud se ale Planeta Hulk hne dopředu, neuvidíme ji dříve jak v roce 2020. Loni totiž Kevin Feige, prezident Marvel Studios, prozradil, že nemají zatím plány točit Hulkovu sólovku a Planetu Hulk nazval jako velikou výzvou.