Hit-Girl možná dostane sólovku před Kick-Ass 3

Série Kick-Ass se sice tváří mrtvě, ale Matthew Vaughn prozradil pár nápadů, které ji možná znovu rozjedou. Že by se Chloë Grace Moretz objevila ve své životní roli už potřetí?

moretz-hit-girl-2

Druhý Kick-ass nenaplnil očekávání. Fanoušci zmizeli a Chloë Grace Moretz řekla, že s Hit-Girl skončila a že za všechno můžou piráti. Zdálo se, že s touhle krvavou komiksovou sérií je na plátně konec. A on možná je, jen Matthew Vaughn má prý pár nápadů. Sice má teď plné ruce práce se svou novinkou Kingsman: The Secret Service, ale stihl v rozhovoru s JoBlo sdělit pár nápadů ohledně pokračování Kick-Ass.

Prý trojku chce. Druhý díl podle něj odehnal nějaké fanoušky a ty potřebuje přivést zpátky. A filmem, který by to měl dokázat, by měla být sólovka Hit-Girl a ne pokračování, nýbrž prequel. Prý má skvělý a jednoduchý nápad, jak to provést a to by mělo všem vrátit důvěru v sérii a řítit se vstříc Kick-Ass 3.

Vše jsou jen dohady, nic není potvrzeno, ale Vaughn webu sdělil, jakému tvůrci by sólovku rád předal. Padlo jen, že někomu jako je Gareth Evans, tedy režisér fenomenálních akčních výprasků Raid a Raid 2. Chytrý a odvážný režisér, protože většina děje je prý zasazena na dálný východ.