Trailer #1: Last Knights (2015) – Šermující Morgan Freeman a Clive Owen

Režisér Kazuaki Kirija se zatím ve všech svých filmech zabýval historickou tématikou. A jinak tomu nebude ani v tomto případě. Trailer se nás snaží přesvědčit o tom, že nás čeká nezapomenutelná historická jízda, avšak červíček pochybností o kvalitě snímku malý zrovna není.

thelastknights_5-thumb-1280x853-49685

Pokud se film něčím může chlubit, tak je to casting. Do hlavních rolí totiž byly obsazeny hvězdy první velikosti – Morgan Freeman a Clive Owen. Už jen z tohoto hlediska bychom neměli film předem odsuzovat.

Příběh asi nebude nic převratného. Čeká nás souboj hodných a morálních rytířů, kteří se vzbouří proti zlotřilému vládci. To už tu párkrát bylo, ale třeba snímek překvapí.

Trailer nepřináší nic originálního. Je tu klasické představení hlavních postav a mytologie světa, sestřihy ze soubojů a srdceryvné proslovy. Celé to vypadá jako další fádní historický příběh, kterých tu bylo již mnoho (některé v lepším provedení), ale jedná se jen o trailer. Výsledek může být samozřejmě mnohem lepší, a tak je zbytečné nad snímkem předčasně lámat hůl. Last Knights dorazí do kin 3. dubna 2015.

httpv://youtu.be/e44QilQbvB0