Avengers: Age of Ultron: Dočkáme se více Černé vdovy!

Postava Černé vdovy, chcete-li Black Widow, je mezi fanoušky marvelovských filmů velice populární. Nejen že umí rozdávat rány, ale také ji hraje překrásná Scarlett Johansson. Právě herečka se rozpovídala o její postavě ve druhém dílu Avengers s podtitulem Age Of Ultron.

NEdbA9RU9dd3gd_1_b

Už několikrát jsme psali o tom, že postavy Černé vdovy a Hawkeye v podání Scarlett Johansson a Jeremyho Rennera, dostanou v Age Of Ultron více prostoru. Je tomu tak hlavně z důvodu, že jsou to jediní klíčoví členové týmu Avengers, kteří zatím nemají svůj sólový film.

Pro Natashu Romanoff neboli Černou vdovu, to bude znamenat jediné – nahlédneme více do její minulosti, která byla nazvána jako smutnou a temnou, možná díky práci pro ruskou tajnou službu. Scarlett nedávno dala rozhovor pro W Magazine, kde odhalila třeba důvod, proč kývla na nabídku hraní Černé vdovy, nebo co můžeme očekávat v Avengers 2.

„Lidé byli překvapení, že jsem chtěla hrát komiksovou hrdinku. Miluji ale Iron Mana. Potkala jsem se tedy s Marvelem abych viděla, jaké jsou možnosti. Udělala jsem takový malý průzkum a postava Černé vdovy na mne zapůsobila. Je trošku temná a několikrát čelila smrti. Díky tomu má hlubokou perspektivu pro smysl života. Ve druhých Avengers se dozvíte více o jejím smutku z minulosti. Pomýšlím na ni tímhle způsobem. Černá vdova je superhrdinka, ale také je člověk. Je malá, ale silná. Je těžké ji neobdivovat.“

Podle trailerů a slov několika lidí, kteří na filmu pracovali, si Černé vdovy užijeme o hodně více než v předchozích filmech. Očekávaná týmovka přichází do kin 30. dubna 2015.