Trailer #1: Noční běžec (2015) – Liam Neeson opět nakopává zadky!

Liam Neeson je skvělý herec. Dokáže zazářit jak v dramatech se silným příběhem, tak i v nenáročných snímcích pro celou rodinu. Je však čím dál tím pravděpodobnější, že se na tohoto herce bude v následujících dekádách vzpomínat jako na ikonu akčního žánru.

Liam Neeson a Joel Kinnaman ztvární ve filmu Noční běžec otce a syna, kterým jde po krku mafiánský boss
Liam Neeson a Joel Kinnaman ztvární ve filmu Noční běžec otce a syna, kterým jde po krku mafiánský boss

V letošním roce půjde do kin snímek, ve kterém tento charismatický Severní Ir opět spojí síly s režisérem Jaumem Collet-Serraem, tvůrce Neznámého nebo NON-STOP. Půjde o film Noční běžec a první trailer opět láká na kvalitní akční podívanou.

V popředí příběhu bude střet dvou starých známých – bývalého nájemného vraha Jimmyho (Liam Neeson) a mafiánského bosse Shawna (Ed Harris). Oba byli dlouhou dobu za jedno, dokud prvně jmenovaný nezastřelil syna mocného vládce podsvětí. Ten se bez ohledu na dlouhotrvající přátelství rozhodne pomstít stejným způsobem. Jimmy se tedy musí na jednu noc usmířit s odcizeným synem a společně přežít pronásledování zkušených zabijáků. Očekávat můžeme i zkorumpované poldy a vše to zatím vypadá na poctivou žánrovku.

httpv://www.youtube.com/watch?v=7uDuFh-nC-c

Jaume Collet-Serra a jeho noční Noční běžec vtrhne do českých kin 16. dubna 2015 a kromě herecké špičky v podobě Liama Neesona a Eda Harrise se můžeme těšit ještě na jména jako Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio, Genesis Rodriguez nebo Boyd Holbrook.